MINDFUL MAKE-UP WORKSHOP

De workshops van Studio New Look worden gegeven in een ontspannen sfeer in de studio, gewoon bij jou thuis of ergens op locatie met je collega’s, in de vorm van een waardevolle teambuilding ervaring. De workshops worden altijd onder het genot van een drankje gegeven.

Make-up gaat over veel meer dan er mooi uitzien, het is ook een manier om je goed te voelen. Echte schoonheid zit echter van binnen. Tijdens deze workshop zullen we door middel van een vragenformulier en mindfulness meditatie contact leggen met onze innerlijke schoonheid, alvorens bezig te gaan met uiterlijke schoonheid. Op die manier voelen we ons heel ontspannen en kunnen we vanuit ons hart aan de slag met de make-up.

Een make up workshop is een leuke groepsactiviteit voor een vriendinnendag of vrijgezellenfeest. Tijdens de workshop kun je lekker experimenteren met alle technieken en materialen waardoor je looks ontdekt, die je verrassend goed kunnen staan. Bovendien is er leuke interactie, krijg je veel tips en is het heel gezellig. Een workshop duurt tussen de 1,5 tot 2,5 uur, afhankelijk van de grootte van de groep. Het kan plaats vinden bij ons in de studio te Haarlem, of op een locatie naar keuze.

Programma van de workshop:

Ontvangst met koffie, thee of wat sterkers
Introductie en een korte inleiding over wat we gaan doen
Vragenformulier invullen
Groepsreflectie aan de hand van het vragenformulier
Begeleide mindful meditatie sessie
Theorie over huidverzorging, reiniging, en bescherming van de huid
Uitleg over kleurtypes en het kiezen van de juiste kleuren make-up daarbij
Aan de slag met alle stappen voor een mooie make-up look

Alle spullen zoals spiegels, kwasten en make up staan voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen is aanschuiven. Uiteraard kun je je eigen make-up spullen meenemen voor als je wilt leren hoe je deze het beste aanbrengt.

Duur van de workshop: 1,5 tot 2,5 uur, afhankelijk van grootte van de groep
prijs: voor grotere groepen in overleg

Voor afspraken kan je bellen tussen 09:00 en 17:00. Zijn we in behandeling, dan kan je wat inspreken en word je zo snel mogelijk terug gebeld
Voor de workshop in de studio is het minimaal aantal deelnemers 2 en het maximale aantal 4. Op locatie is deelname mogelijk tot 10 personen.

Prijs 2-4 personen 65,00 p.p.