Brazilian Brows/ verven en waxen op de “Anastasia’ en “Benefit “ manier en touwtje

Wat maakt brazilian brows uniek? Het is een techniek waarmee je dunne wenkbrauwen kunt opvullen met hennaverf. Het verschil met normale wenkbrauwverf is dat je met henna ook de huid mee verft. Dit zorgt voor een nog vollere look. Het blijft circa 2 weken op de huid en 6 weken op de wenkbrauwen zitten. Henna brows zijn ook ideaal voor het verven van grijze wenkbrauwen of voor het bijwerken van permanente wenkbrauw make-up. Kortom, een nieuwe dienst om je klanten mee te verrassen en om nieuwe klanten mee aan te trekken.

Sta je te popelen voor een mooie aanvulling in je salon, dan is dit je ultieme kans. Volg een praktijkgerichte opleiding wenkbrauwen verven en epileren bij Studio New Look in Haarlem. Door de persoonlijke aandacht voor jou in onze lessen, leer je het snel en intensief.

De cursus wenkbrauwen epileren/verven met Brazilian henna is een dagdeel en de klas bestaat uit vier personen. Het is een perfecte aanvulling voor in je salon of in je werk als visagiste.

Je leert er verven met hena brows en deze perfect in vorm te maken d.m.v. waxen op de “Bennefit” “Anastasia” manier of indien nodig met een touwtje.

Les :

  • Hygiene
  • Klaar zetten materiaal
  • Schoonmaken wenkbrauwen
  • Uitleg opdelen wenkbrauw
  • Waxen
  • Afwerken

Cursusduur : 1 dagdeel

Model : Ja

Certifikaat van deelname

Maandagavond van 19.00 tot 22.00

Prive les is op samen afgesproken  tijd/dag

Prijs incl starterskit

 

€225.00 p.p. groepsles
€275,00 priveles