Als tiener ben je altijd op zoek naar een bepaalde ‘look’. Op make-up gebied kan dat nog wel eens uit de hand lopen. Hoe leuk is het dan om met je vriendinnen jouw ‘look’ te vinden tijdens je eigen tiener make-up party? Studio New Look leert je alle kneepjes van het opmaken met de mooiste kleuren make-up. Je krijgt uitleg over de beste manier om je gezicht te verzorgen. Vervolgens gaan jij en je vriendinnen jezelf of elkaar opmaken. Is er nog tijd over, dan gaan we nagels lakken! Ook hebben we voor de jarige een speciaal cadeautje.

Fotosessie

Als je ouders het goed vinden dat er gefotografeerd wordt tijdens de make-up workshop, kun je een fotosessie erbij boeken. Alle foto’s, inclusief het resultaat van de make-uples, worden naar de jarige per e-mail toegezonden. Jij kan de foto’s weer delen met je vriendinnen.

Voor wie is deze workshop?

Kinderen en tieners van 9 tot 18 jaar leren op hun eigen feestje de tips & tricks van het opmaken. Zeker leuk en waardevol voor de toekomst!

Duur 1,5 uur incl foto’s
Prijs 2 personen € 35,00 p.p.
Prijs 3-4 personen € 29,95 p.p
Prijs 6-8 personen € 24,50 p.p

Prijzen zijn excl. reiskosten en excl fotoshoot
Fotoshoot € 125,00 incl de bestanden via e-mail

Voor afspraken kan je bellen tussen 09:00 en 17:00. Zijn we in behandeling, dan kan je wat inspreken en word je zo snel mogelijk terug gebeld
Voor de workshop in de studio is het minimaal aantal deelnemers 2 en het maximale aantal 4. Op locatie is deelname mogelijk tot 10 personen.