Bekijk of schrijf een Google Review over StudioNewLook

afbeelding persoon
Vanessa Felter
google-star-rating
Mijn ervaring bij studio newlook wil ik graag met jullie delen . Ik heb daar mijn visagie opleiding gedaan en heb veel geleerd . De lessen zijn zeer leerzaam en dat komt door miranda die je daar ook goed in begeleid . Ik ging er ook elke keer weer met plezier heen .
Ik volg daarbij nu ook haarstyling ook daar ga ik met plezier heen . Studio new looks is echt een aanrader 👍🏽👍🏽👍🏽

afbeelding persoon
Sam Bart
google-star-rating
Vandaag bij Miranda een privéles bruids make-up gevolgd .na 4 jaar geleden mijn visagiediploma te hebben behaald vond ik het tijd voor een opfris cursus.
Hele fijne privé workshop , zeer leerzaam ook nog gezellig en ik ga nu weer met extra zelfvertrouwen Aan het werk . Mocht ik nog een keer iets willen volgen dan ga ik zeker weer bij studio newlooks terug

afbeelding persoon
Desi Griffioen
google-star-rating
Vandaag heb ik voor het eerst wimperextensions laten zetten door Miranda. De behandeling duurde ongeveer een half uur, ondanks mijn eigenwijze wimpers. Ik ben onwijs tevreden over het resultaat!

afbeelding persoon
Astrid van de Meerakker-Veldhuijzen
google-star-rating
Ik heb enorm genoten van de opleiding visagie van Studio New Look. Je krijgt alle aandacht in de opleiding en alles wordt in detail uitgelegd door Miranda. Ik heb heel veel geleerd hoe je met make-up en kleur combinaties de sterke kanten van een gezicht accentueert, corrigeert of de mindere kanten camoufleert.
De opleiding is erg boeiend, het was ook heel gezellig. Absoluut een aanrader! Veel liefs, Astrid.

afbeelding persoon
Elvira Sapury
google-star-rating
Ik heb mijn laatste les bij Miranda op een gezellige manier afgerond. Ik heb tijdens de opleiding altijd het heel leuk, fijn, gezellig en zeker ook een leerzame tijd gehad. De visagie en hairstyling diploma heb ik in the pocket dankzij mijn modellen maar ook dankzij de strenge maar rechtvaardige en gezellige docente Miranda. Bij haar voel je je altijd welkom, en met zo’n leuke docent die ook nog eens je goed begeleid kan je Studio New Look in Haarlem niet voorbij laten gaan. Zeker een aanrader!!!!!

afbeelding persoon
handy44handy44
google-star-rating
Miranda heeft mij enorm goed geholpen bij een filmopnamen. Ze is erg goed in haar vak en heeft met haar team de mooiste personages voor mij neergezet! Studio New Look heeft een top team van visagistes en hairstylistes. Je komt nooit voor verassingen te staan, iedereen is er altijd op tijd, gezellig persoonlijk en leveren goed werk!

afbeelding persoon
Josée Klappe
google-star-rating
Studio New Look is echt dé plek om een goede visagie opleiding te volgen! Omdat je privélessen hebt, heb je het voordeel dat je alle aandacht krijgt en op die manier snel kan groeien in je vaardigheden. Je leert super leuke en handige dingen, van een échte visagist, die je altijd kan toepassen. Ook krijg je voldoende mogelijkheden om extra ervaring op te doen. Ik ben echt heel blij dat ik hier mijn opleiding volg!

afbeelding persoon
Margot Dorst
google-star-rating
Ik heb een cursus wimperextensions gevolgd en die werd op een heel prettige maar professionele manier gegeven. Ik heb voor deze cursus gekozen omdat het geen groot klassikaal gebeuren was, maar je krijgt hier 1 op 1 les en dat heb ik als zeer plezierig ervaren. De eigenares van deze studio is een zeer vriendelijke en hartelijke vrouw waar ik mij direkt thuis voelde. De uitleg was erg duidelijk en ik kon direct aan de slag. Ik vond de cursus zeer geslaagd en kan hiermee verder. Daarnaast vond ik dat de studio er erg smaakvol uitzag…echt een aanrader voor iedereen!!

afbeelding persoon
heidi borgart
google-star-rating
Studio New Look heeft mij geholpen bij profielshoots in de studio. Dat waren o.a. foto’s voor LinkedIn en andere Social Media. Ook bij een shoot in een tandartsenpraktijk hebben wij samengewerkt en de fotografie loopt een stuk makkelijker na het werk van Miranda. Ik zou de studio zeker aanraden bij andere mensen. Miranda is sociaal en heeft veel humor. Zij werkt heel hard en je hoort haar nooit klagen over werkdruk o.i.d. Verder staat zij op een dag van RIBW ook vrijwillig met een glimlach de hele dag op haar benen. De cursussen zien er allemaal heel professioneel uit. Studio New Look is ook een bekende naam in Haarlem. Een aanrader !

afbeelding persoon
Magazine For You
google-star-rating
studionewlook_pers

afbeelding persoon
Pamela Schokkenbroek
google-star-rating
Ik volg de opleiding visagie bij Studio New Look. Het fijne aan Studio New Look is dat je zelf je dagen en tijden kunt aangeven. Bovendien wordt er rekening gehouden met wat de cursist graag wil leren.

Bekijk of schrijf een Google Review over StudioNewLook