WIMPEREXTENSIONS EN WENKBRAUWEN

Lange mooie wimpers waar niemand zijn ogen van kan afhouden. Welke vrouw wil dat niet? De persoonlijke behandeling wimperextensions van Studio New Look in Haarlem zorgt daarvoor. Bovendien behoort het dagelijks gebruik van mascara en oogpotlood dan tot het verleden. Het plaatje is echt af als je samen met mooie, lange wimpers ook mooie, volle wenkbrauwen hebt. Je kan daarom je wenkbrauwen bij ons laten verven en epileren, voor Brazilian brows, of een andere look naar keuze!

LASH TO GO

Lash to go zijn mooie gebundelde wimperharen die wij met een speciale lijm per stuk aanbrengen tussen je eigen wimpers. Hierdoor krijg je prachtige volle wimpers die er heel natuurlijk uitzien.

Jouw voordelen van onze Lash to Go:
– Natuurlijke uitstraling
– Blijft 2 tot 4 weken zitten
– Wordt pijnloos opgebracht
– Praktisch gewichtloos, je voelt de extensions niet
– Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimpers
– Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
– Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon, zee en slapen
– Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
– Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een prachtige oogopslag
– Geen uitlopende mascara bij regen, douchen, zwemmen of transpiratie tijdens het sporten

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten.
Prijs: € 49,50

BRAZILIAN BROWS

Wat maakt brazilian brows uniek? Het is een techniek waarmee je dunne wenkbrauwen kunt opvullen met hennaverf. Het verschil met normale wenkbrauwverf is dat je met henna ook de huid mee verft. Dit zorgt voor een nog vollere look. Het blijft circa 2 weken op de huid en 6 weken op de wenkbrauwen zitten. Henna brows zijn ook ideaal voor het verven van grijze wenkbrauwen of voor het bijwerken van permanente wenkbrauw make-up.
Er wordt geëpileerd met wax en pincet.

Behandeling : 45 minuten
Kosten : € 24,50

WENKBRAUWEN EN/OF WIMPERS VERVEN

Het verven van wenkbrauwen en wimpers is ideaal voor jouw gemak en is bovendien heel mooi. Zo heb je altijd en overal mooi gekleurde wenkbrauwen en hoef je nooit meer bij te tekenen. Vooral lekker makkelijk als je op vakantie gaat!
Wenkbrauwen epileren en verven € 17,50

Voor afspraken kan je bellen tussen 09:00 en 17:00. Zijn we in behandeling, dan kan je wat inspreken en word je zo snel mogelijk terug gebeld

WENKBRAUWEN EPILEREN

Jouw wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van de uitstraling van je gezicht. Wenkbrauwen epileren zorgt voor een open blik en kan zelfs liftend werken. Met behulp van onze epileer behandelingen worden ongewenste haartjes verwijderd. De haartjes worden vanaf de wortel verwijderd zodat ze een tijdje wegblijven.
Wenkbrauwen epileren € 14,50