Opleiding Visagie in Haarlem

We leven in een wereld waarin we worden omgeven door schoonheid. Op social media, tv, in films en in tijdschriften, overal zijn prachtige stralende, gezonde gezichten van mooie mensen te bewonderen. Je goed voelen is er goed uitzien en andersom. Geniet jij er ook van om mensen te zien stralen? Vind jij het belangrijk om te werken met cruelty-free make-up? Wil jij mensen graag helpen er op hun allermooist uit te zien? Dan is een van de opleidingen visagie van Studio New Look zeker wat voor jou! Wij bieden jou de mogelijkheid om vanuit je hart te werken, onder professionele begeleiding, zodat jij vol vertrouwen je creativiteit in kan zetten om mensen te laten stralen.

Voor Wie is deze opleiding?

De visagie opleidingen van Studio New Look zijn geschikt voor iedereen die als beroepsvisagist(e) wil werken voor theaterproducties, musicals, film- en tv-producties, modeshows of fotoshoots. Daarbij bieden de cursussen een mooie aanvulling voor kappers en schoonheidsspecialisten.

Diploma behaald, wat nu?

De opleidingen staan binnen vakkringen hoog aangeschreven, waardoor het behalen van een diploma bij Studio New Look jou unieke kansen biedt om aangenomen te worden voor jouw droombaan. Denk aan werken bij je favoriete parfumerie of een uitdagende baan als visagiste voor modeshows. Wij bieden je de juiste begeleiding om je dromen waar te maken, hoe hoog je de lat legt is aan jou, maar samen zorgen we dat je slaagt!

Vakopleidingen (Prive)

  • Individuele aandacht
  • Weinig theorie
  • Veel praktijk
  • Leren werken vanuit je hart
  • Ruimte om je inspiratie de vrije loop te laten
  • Leren van ervaren beroeps-visagisten
  • Mogelijkheid om je eigen tijd in te delent
  • Minder lang bezig

VAKOPLEIDINGEN (PRIVE)

Voordelen van de privé opleidingen:
Individuele aandacht
Weinig theorie
Veel praktijk
Leren werken vanuit je hart
Ruimte om je inspiratie de vrije loop te laten
Leren van ervaren beroeps-visagisten
Mogelijkheid om je eigen tijd in te delen
Minder lang bezig

BASIS VISAGIE (PRIVE)

Een leuke cursus in een ontspannen setting waarin je de basiskennis over visagie en de nodige technieken leert. Ook geschikt als je je bestaande kennis wil verbreden, zodat je met meer zekerheid en expertise je klanten kan helpen. Alle basisvaardigheden zoals epileren, kleurenleer en gezichts- en oog-vormgeving zullen worden behandeld. Verder worden basis make-up technieken als dag make-up, avond make-up en bruidsmake-up behandeld. Ook zullen we aan de slag gaan met bril make-up en rijpere huids make-up technieken. Je mag zelf aangeven wanneer je wil starten met de opleiding, waardoor je in de tijd dat het jou het beste uitkomt de wereld van de visagie kan ontdekken.

Aanvang opleiding: Start gehele jaar door op samen overeengekomen dagen
Duur van de opleiding: 3 privélessen van 2,5 uur
Prijs: € 450,00
Model mee : Ja
Diploma: Basis Visagie

Voor alle opleidingen zijn er twee pakketten. We werken in de opleiding met Golden Rose.
Het kleine pakket is : 345,00 (incl penselen)
De ready to go make-up koffer 675,00 (incl penselen)

VISAGIE A (PRIVE)

De opleiding Visagie A is bedoeld om de basiskennis van visagie te leren en om een uitgebreid pakket aan technieken te beoefenen. We zullen ons verdiepen in onderwerpen als kleurenleer, epileren, gezichts en oogvormen. En verschillende technieken, waaronder dag/avond make-up, bruids make-up, bril make-up, rijpere huids make-up, foto make-up, tv Make-up, catwalk make-up en arabian bridal make-up behandelen. Aan het einde van de opleiding bezit je een breed scala aan vaardigheden die je kan gebruiken wanneer jij aan de slag gaat als kersverse visagiste.

Aanvang opleiding: Start gehele jaar door op samen overeengekomen dagen
Duur van de opleiding: 6 privé lessen van 2,5 uur
Start gehele jaar door op samen overeengekomen dagen
Prijs: € 845,00
Diploma : Visagie A

Voor alle opleidingen zijn er twee pakketten. We werken in de opleiding met Golden Rose.
Het kleine pakket is : 345,00 (incl penselen)
De ready to go make-up koffer 675,00 (incl penselen)

VISAGIE ALLROUND (PRIVE)

In de opleiding Visagie Allround ga je je verdiepen in de technieken en vaardigheden omtrent make-up voor fotoshoots en filmopnames. Daarnaast word je meegenomen op een historische reis langs make-up stijlen uit de geschiedenis, vanaf de rococo periode tot aan nu. Op die manier kan je geïnspireerd raken door stijlen van vroeger en ze transformeren in trendy make-up looks, anno nu. Om ervoor te zorgen dat je snel een leuke baan vindt bieden we veel mogelijkheid om praktijkervaring op te doen gedurende de cursusperiode. Binnen vakkringen staat de opleiding bovendien hoog aangeschreven, waardoor het diploma jou mogelijkhedenen op een baan kan bieden als visagiste voor shows, fotoshoots of tv. De opleiding zal worden afgesloten met een fotoshoot.

Aanvang opleiding: Start gehele jaar door op samen overeengekomen dagen
Duur van de opleiding: 9 privélessen van 2,5 uur
Aanvang: Start gehele jaar door op samen overeengekomen dagen
Prijs: € 1245,00
Diploma : Visagie Allround

Voor alle opleidingen zijn er twee pakketten. We werken in de opleiding met Golden Rose.
Het kleine pakket is : 345,00 (incl penselen)
De ready to go make-up koffer 675,00 (incl penselen)

FISCAAL VOORDEEL

Door te studeren verbreed je je kennis en vaardigheden. Hiervan kunnen zowel jij als jouw werkgever profiteren. Er zijn gunstige fiscale regelingen die zorgen dat je als werkgever een tegemoetkoming voor de studiekosten van je werknemer kan ontvangen. Maar ook als je zelf de opleiding betaalt kan je gebruik maken van deze fiscale regelingen.

Check de website van de belastingdienst voor meer info over fiscaal voordeel:
https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/inkomstenbelasting/aftrekposten/persoonsgebonden-aftrek/studiekosten_en_andere_scholingsuitgaven/