Massage

Massage is een geweldige manier om weldadige rust in jezelf te ervaren. Bovendien wordt het lichaam vitaler door de massage behandelingen, omdat de doorstroming van bloed en energie verbetert, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Hierdoor krijgt ons zenuwstelsel ook meer energie en dit kan van invloed zijn op ons mentale en fysieke welzijn.

GUASHA MASSAGE EN/OF GEZICHTSBEHANDELING

Guasha is een eeuwenoude traditionele massage techniek om afvalstoffen uit het lichaam te onttrekken. Deze zeer ontspannen massage heeft een reinigende werking, waarbij afvalstoffen worden afgevoerd. Afvalstoffen komen op verschillende manieren ons lichaam binnen, onder andere via onze voeding, door luchtvervuiling, stress, smog, medicijnen, roken, alcohol, enzovoort.

De lichaamsmassage wordt met een soort ‘schraper’ van jade, hoorn of metaal én een heerlijke massageolie gegeven. Tijdens de behandeling zal de huid verkleuren van lichtrood naar donkerrood, blauw en soms zelfs paars. Dit geeft de mate van vervuiling en de hoeveelheid blokkades aan. Deze kleur verdwijnt volledig binnen 3 tot 7 dagen. De gezichtsmassage is zacht en geeft geen verkleuringen in het gelaat.

Klachten

Guasha massage kan bij vele klachten worden ingezet, onder andere:

  • Hoofdpijn/migraine
  • Stress en burnout klachten
  • Nek-/schouderklachten
  • Rugklachten
  • RSI
  • Spijsverteringsstoornissen
  • Spierpijn
  • Verkoudheid
  • Chronische vermoeidheid

Guasha gezichtsbehandeling 45 min € 40,00
Guasha body 30 min € 35,00
Guasha body and face 60 min € 65,00

ONTSPANNINGSMASSAGE

Deze massage is voor iedereen die zijn rust wil vinden in de hectiek van alledag. Even weer bij jezelf komen en je van top tot teen laten verwennen door zachte handen. Het is een uitgebreide en professionele lichaamsmassage. Huid en spieren ontspannen zich door strijk- en kneedbewegingen en door een zachte aanraking van de huid. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, verbetert de spierfunctie en voert afvalstoffen af.

Ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat je lichaam weer ervaart hoe het is om ontspannen te zijn.

60 min € 65,00

D-STRESS

Een deelmassage van het lichaam, waarbij je zult ontspannen en genieten van een heerlijke rug- en schoudermassage behandeling. Alle stresspunten worden lekker los gemasseerd, waardoor je weer lekker kan bewegen zonder pijn.

30 min € 35,00