STUDIONEWLOOK

Mijn passie voor mijn werk draag ik graag over naar mijn klanten en leerlingen. Ik kijk altijd naar de mens in de stoel. Ieder mens is anders en daar pas ik de make-up op aan. Persoonlijkheid en aandacht is wat ik mijn klanten bieden wil.
Ook in mijn prive opleidingen visagie staat de persoonlijke aandacht voorop. Samen werken met de leerling naar zijn/haar diploma. Haar/hem motiveren tot creatieve inzichten en tot een goede visagist(e) opleiden is prachtig om te doen.

Een stukje geschiedenis

Miranda begon op 14-jarige leeftijd met fotograferen en grimeren. Ze kroop voor haar camera en vermomde zich in allerlei typetjes. In de jaren 80 reisde Miranda naar Parijs waar zij studeerde aan de school voor visagie van Jean Pierre Fleurimon.
In 1986 rondde Miranda de opleiding af. Direct hierna maakte zij haar entree als visagiste in het modemekka van de wereld: Parijs. Daar werkte Miranda met veel plezier voor vele modeshows, fotoshoots, televisie en magazines. Met deze ervaring van onschatbare waarde in haar bagage, keerde zij in 1992 terug naar Nederland. In datzelfde jaar opende Miranda haar eigen opleidingsinstituut: Studio New Look.

 

De naam Studio New Look is ontstaan door de nieuwe modelijn die Christian Dior ontwikkelde in de jaren 50. De lijn ‘New Look’ was rebels en zorgde voor een ware revolutie in de mode, veel navolging en fans. Met deze naam zou Miranda zich met haar visie op mode en make-up weten te onderscheiden van de massa, zo voelde zij. En zij kreeg gelijk: Studio New Look werd na de oprichting direct een groot succes.

Waar staat Studio New Look voor

Het hedendaagse Studio New Look staat voor kwaliteit, persoonlijke benadering en creativiteit. Wij vinden jou als leerling en klant het belangrijkst. Vanuit deze visie dragen wij met liefde onze vakkennis over met puur praktijkgerichte privéopleidingen visagie. Een-op-eenlessen werken sneller en intensiever, omdat jij fulltime persoonlijke aandacht krijgt. Hierdoor kun je snel aan de slag met een diploma dat telt in de visagiesector. Bij Studio New Look ben jij ook altijd op de hoogte van de laatste trend op visagie- en modegebied.

Met dezelfde passie verzorgen wij persoonlijke make-up behandelingen en workshops visagie, zoals bruidsmake-up en Wimperextensions, teenage make-up party’s, vrijgezellenfeesten en make-upadvies. Studio New Look is tegelijkertijd een boekingsbureau voor visagisten én een platform voor jong talent. Bekijk de mogelijkheden op je gemak.

Geïnteresseerd?

NEEM CONTACT OP NAAR PRIJSLIJST

CALL NOW: 06 51 887 959