STUDIONEWLOOK

Mijn passie voor mijn werk draag ik graag over naar mijn klanten en leerlingen. Ik kijk altijd naar de mens in de stoel. Ieder mens is anders en daar pas ik de make-up op aan. Persoonlijkheid en aandacht is wat ik mijn klanten bieden wil.
Ook in mijn prive opleidingen visagie staat de persoonlijke aandacht voorop. Samen werken met de leerling naar zijn/haar diploma. Haar/hem motiveren tot creatieve inzichten en tot een goede visagist(e) opleiden is prachtig om te doen.

Waar staat Studio New Look voor

Het hedendaagse Studio New Look staat voor kwaliteit, persoonlijke benadering en creativiteit. Wij vinden jou als leerling en klant het belangrijkst. Vanuit deze visie dragen wij met liefde onze vakkennis over met puur praktijkgerichte opleidingen visagie. Hierdoor kun je snel aan de slag met een diploma dat telt in de visagiesector. Bij Studio New Look ben jij ook altijd op de hoogte van de laatste trend op visagie- en modegebied.

Met dezelfde passie verzorgen wij persoonlijke make-up behandelingen, workshops mindful make-up, bruidsmake-up, wimperextensions, teenage make-up party’s, en vrijgezellenfeesten .

Geïnteresseerd?

NEEM CONTACT OP NAAR PRIJSLIJST