JE BRUILOFT: GEEN STRESS EN PRACHTIGE BRUIDSMAKE-UP!

Eindelijk is het zover: je grote liefde heeft je ten huwelijk gevraagd. Natuurlijk heb jij volmondig ‘ja’ gezegd. Nu de trouwdatum en de locatie zijn vastgelegd, is het tijd voor de belangrijkste vraag, en meteen het allerleukste onderdeel: wat trek je aan? En met welk kapsel en welke make-up zul jij straks op je allermooist gaan schitteren?

DE KROON OP MIJN WERK

Elke keer is het weer een prachtig moment: kunnen zien dat de bruid straalt. Al 25 jaar laat ik vrouwen op hun állermooist zijn op hun bruiloft. Met liefde laat ik bruidjes prachtig opgemaakt en zonder stress de mooiste dag van hun leven beleven. De lieve bedankjes en mooie foto’s achteraf zie ik echt als de kroon op mijn werk.

ALS EEN PRINSES

Boek je een bruidsarrangement bij mij, dan zorg ik ervoor dat jouw look helemaal naar jouw smaak is. Ook hoef je je de hele D-day geen zorgen te maken over je haar en make-up. Ik neem de tijd voor je en kom op de dag zelf bij je aan huis. Zo word jij lekker in je eigen omgeving, met je sloffen aan, prachtig opgemaakt. Binnen no-time loop jij als een prinses naar buiten, en ben je er ook zeker van dat je ook een plaatje bent op de bruiloftsfoto’s.

EERST EEN TRY-OUT

Om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt, maak ik eerst een proefmake-uplook of proefkapsel. Welke make-up en welke kleuren vind jij mooi? Wat wil je met je haar? Op deze input stemmen wij samen je bruidskapsel en je bruidsmake-up af. Natuurlijk snap ik dat de voorpret en een goede voorbereiding belangrijk zijn. Daarom kunnen we al ruimschoots van tevoren een afspraak inplannen. Ook kan ik helpen bij het laten stralen van je bruiloftsgasten.

ZIJ GINGEN JE VOOR

EEN FANTASTISCH EINDRESULTAAT!

‘Miranda heeft mijn look voor de grote dag helemaal afgemaakt! Tijdens de proefsessie luisterde ze echt naar mijn persoonlijke wensen. Zij wist deze om te toveren tot een fantastisch eindresultaat. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar, en ze bood me de juiste hulp aan om mijn grote dag helemaal af te maken. Ik wilde bijvoorbeeld graag bloemen in mijn haar. Ook daar heeft ze de juiste contacten voor. Echt een aanrader dus. Ik geef haar een 10.’ – Astrid

WARME EN LIEVE PERSOONLIJKHEID

‘Ik heb eerst mijn haar en mijn make-upproef gedaan bij Miranda. Het was gelijk goed! Wát een warme en lieve persoonlijkheid is ze. Miranda luistert goed naar je wensen, en zij zorgt ervoor dat de make-up en het kapsel helemaal bij jou passen. Ze denkt goed met je mee. En op de bruiloft zelf… Wauw! Niet alleen de bruiloft zelf, maar ook mijn haar en make-up waren prachtig. Miranda heeft ook het haar van mijn bruidsmeisjes verzorgd. Alle drie zagen zij er ook heel prachtig uit.’ – Jolanda

LIEFDE VOOR HET VAK

Mijn liefde voor het vak was er al toen ik mijn school in modemekka Parijs afrondde, in 1989. Bij mijn Studio New Look ben je aan het juiste adres voor álles rondom beauty en make-up, maar ook spiritualiteit in combinatie met make-up. Ik ben visagiste, holistisch gezondheidstherapeute en massagetherapeute en help je graag jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid te laten stralen! Je kunt bij mij terecht voor workshops visagie, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, massages, make-upadvies, bruidsvisagie en nog veel meer. Kijk eens op mijn website voor alle mogelijkheden!
Of bel 06-51887959.

DE COUNTDOWN: STRALEND EN ONTSPANNEN RICHTING JE BRUILOFT!

Je kunt er simpelweg niet omheen als je gaat trouwen....