DE COUNTDOWN: STRALEND EN ONTSPANNEN RICHTING JE BRUILOFT!

Je kunt er simpelweg niet omheen als je gaat trouwen. Die kriebels in je buik en het constante gevoel dat je nog van álles voor de grote dag moet regelen. Alles moet tenslotte perfect zijn. Maar pas op. Vóór je het weet, is je brandstof op nog voordat de bruiloft goed en wel is begonnen. Gelukkig kun je een aantal dingen doen om die spanning tot hanteerbare proporties terug te brengen en de rust te bewaren (en geen complete ‘bridezilla’ te worden). Neem de tips uit deze ‘countdown’ in acht, en kom de maand in aanloop naar je bruiloft zo ontspannen mogelijk door.

DE (PROEF)AFSPRAAK VOOR JE BRUIDSVISAGIE

Vier tot twee maanden van te voren (of een moment naar eigen keuze).

Op je D-Day wil jij natuurlijk stralen met prachtige make-up en een prachtig kapsel. Als beroepsvisagist zorg ik ervoor dat het hele plaatje klopt, en helemaal in de lijn ligt van jouw smaak en wensen. Het maken van mooie make-uplooks is aan mij toevertrouwd: ik zit al meer dan vijfentwintig jaar in het vak. Prettig om te weten is dat ik uitsluitend gebruik maak van diervriendelijke make-up. Boek je het bruidsarrangement, dan kom ik naar je toe om jouw visagie en kapsel te verzorgen. Zo kun je op een relaxte en ontspannen manier aan je eigen bruiloft beginnen, in de vertrouwde setting van je eigen huis. Om ervoor te zorgen dat het hele plaatje klopt, doen we eerst een proefmake-up en -kapsel. Ruim van tevoren kun je al een afspraak maken voor een proefsessie bij mij thuis. Daarnaast wil ik je vragen om een foto van je jurk mee te nemen, zodat de visagie en je kapsel hierop aangepast kunnen worden. Pas op het moment dat jij hélemaal tevreden bent met de proeflooks, ben ik ook tevreden. En op de D-Day zelf kom ik weer bij je langs om je te laten stralen voor je mooiste dag van je leven!

JE BACHELORPARTY

Vier weken tot een week van tevoren

Je vrijgezellenfeest vieren: het hoort er gewoon bij! Maar ho: een bachelorparty hoeft niet altijd gelijk te staan aan in gekke bunny-pakjes door een overvolle winkelstraat lopen en al bij het ontbijt dronken zijn! Denk eens aan een bachelorparty bij Studio New Look, die helemaal in het teken staat van een gezellige middag met je vriendinnen én make-up. Tijdens de workshop Make-up en Visagie Workshop leren jullie alle tips & tricks om jezelf het mooiste op te maken. Zo komen onderwerpen als camouflage, foundation, wenkbrauwen en oogmake-up aan bod. Ook kan de party in het teken staan van een thema. Wat dacht je bijvoorbeeld van een jaren ’20- of ’80-thema, of een thema als smokey eyes? Misschien ga je zelf niet trouwen, maar heeft jouw beste vriendin of zus binnenkort haar D-Day. Ook dan kun je haar natuurlijk verrassen met een unieke workshop Vrijgezellen Make-up Party van Studio New Look!

JE WENKBRAUWENBEHANDELING

Twee weken tot een paar dagen van tevoren

Bij een mooie bruidsvisagie horen natuurlijk ook mooie, volle en natuurlijke wenkbrauwen. Misschien ben jij niet tevreden met de huidige vorm of dikte van je wenkbrauwen. Of misschien vind je ze te licht van kleur. In dit geval is een ‘Brazilian Brows’-behandeling de uitkomst! Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke hennaverf. Met een pincet en met wax worden ze daarna verder in model gebracht. Uiteraard wordt de kleur en het model van de wenkbrauwen helemaal op jou en je wensen aangepast. Jouw wenkbrauwen zullen na afloop mooi in vorm gebracht en gekleurd zijn. Omdat je huid na de behandeling een tikkeltje rood kan worden, is het slim om de behandeling een week van tevoren te plannen. Zo geniet je op de D-Day van een prachtige oogopslag!

EEN ONTSPANNENDE MASSAGE

Een week of een paar dagen van tevoren

Het enige wat er nog op je to-do-lijstje staat? Een heerlijke ontspanningsmassage! Door de zachte aanraking van je huid verlaten afvalstoffen je lichaam en komen je spieren tot ontspanning. Daarnaast kom jij even helemaal los van alle hectiek en stress. Deze kun je natuurlijk alleen volgen. Maar je kunt de massage ook samen met je partner volgen! Want eerlijk is eerlijk: ook hij of zij verdient het om even alle stress achter zich te laten, en ontspannen het huwelijk in te gaan. Het is overigens ook mogelijk om ter aanvulling ook een gezichtsbehandeling te ondergaan. Win-win: jij gaat helemaal zen én met een stralende huid naar je bruiloft.

JE BRUILOFT: GEEN STRESS EN PRACHTIGE BRUIDSMAKE-UP!

Eindelijk is het zover: je grote liefde heeft je ten...