Beauty is zoveel meer dan uiterlijk

‘Echte schoonheid zit van binnen’ is een uitspraak die je vaak hoort, maar waar ons wereldbeeld niet naar handelt. Vandaag de dag zijn veel vrouwen bezig met hun uiterlijk. ‘Zie ik er wel goed uit? ‘Vind men mij aantrekkelijk?’ Met veel make-up en schoonheidsproducten proberen vrouwen hun zelfvertrouwen een boost te geven. Maakt make-up gelukkig? Beauty is zoveel meer dan dat…Inner beauty

Miranda van Altena is visagiste en richt zich tegenwoordig steeds meer op de innerlijke schoonheid van vrouwen. ‘Ik bied vrouwen veel handvatten op het gebied van beauty, want ik geloof in ’the inner spirit of beauty’. Zelf werk ik al jaren als visagiste, wat ik fantastisch vind om te doen, maar ik wilde meer dan dat. Ik merkte dat veel vrouwen rond lopen met vragen, met worstelingen en vast zitten in zichzelf. Dat begint vaak rond hun dertigste, wanneer er steeds minder tijd is om voor jezelf te zorgen.’

Innerlijke reis

Veel vrouwen zitten in de knoop met hun uiterlijk. Maar schoonheid begint toch echt van binnen. Je kunt nog de meest prachtige make-up dragen, wanneer je je niet lekker in je vel zit blijf je dit uitstralen. Miranda: ‘Ik wil vrouwen helpen bij de innerlijke reis die gaat over zelfacceptatie. Mijn focus ligt momenteel op verschillende spirituele activiteiten. Dit zie ik als waardevolle aanvulling bij mijn andere werkzaamheden als visagiste. Ik kan steeds meer bieden.’


Make-up workshops

Bij Studio New Look kun je korte workshops volgen op het gebied van make-up. ‘Eigenlijk is make-up maar een klein onderdeel van de workshop, licht Miranda toe. ‘In de groep is er ruimte voor gezelligheid, boeiende gesprekken en vragen. Ik laat vrouwen zien hoe zij zich kunnen opmaken en geef ze tips en tricks. Daarnaast bied ik massage cursussen aan voor vrouwen en stellen. 
Uiteraard is er ruimte voor een hapje en een drankje. Gezellig, ontspannend en leerzaam!’


Voor jou!

Ben jij benieuwd naar een make-up workshop? Of lijkt het je leuk om eens mee te doen met je vriendinnengroep? Bij Studio New Look in Haarlem ben je aan het juiste adres voor alles rondom beauty en make-up, maar ook spiritualiteit in combinatie met make-up. Miranda is visagiste, holistisch gezondheidstherapeute en masseuse en helpt je graag jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid te laten stralen! Je kunt er terecht voor workshops visagie, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, massages, make-up advies, bruidsvisagie en nog veel meer.